Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow Marturii
Steluta Nistorescu, Bucuresti, Romania - Viziune și experiență personală Imprimare E-mail
M-am născut la țară, într-o familie de oameni harnici, morali, cu frica lui Dumnezeu și plini de iubire și grijă față de mine. N-am știut ce este boala până la 20 de ani, când eram deja la facultate, departe de ei.

Oamenii m-au supărat adesea, dar întotdeauna aveam un refugiu al meu, necunoscut lor. Acolo sus, în cer, exista Sfințenia, Absolutul, pe care eu le căutam pe pământ.

Citeste mai departe...
 
Costel Roibu, Galati, Romania - Pentru toți cei care caută Imprimare E-mail
Mă adresez tuturor celor care caută. Ce anume? Probabil vor afla singuri.

Mă numesc Durduc-Roibu Costel, am 31 de ani, locuiesc în orașul Galați din România. Până în anul 1999 am fost o persoană care știa doar să se autodistrugă. Pe vremea aceea eram un om nemulțumit de toate și de toți. Locuiam împreună cu cea care avea să îmi devină soție în același an. Sunt un simplu muncitor.

Destinul m-a împins de pe un loc unde "ocupam" o funcție de răspundere, care îmi dădea iluizia că eu sunt mai presus de orice ordine ierarhică. Între 19 și 24 de ani am stat cocoțat pe un scaun care credeam că mi se cuvine.
În egoul meu nemărginit atunci am uitat că puterea de decizie nu-mi aparține în întregime. Așa că am "zburat" în urma unor modificări operate în schema organizatorică, la o altă uzină. Acolo a trebuit să lucrez ca simplu muncitor (ceea ce făceam de fapt și înnainte, muncă fizică grea, brută). În exterior părea că acceptasem această situație, dar în interiorul meu era altceva.
Citeste mai departe...
 
Marius Nemțoc, Galați, România - Salutări tuturor căutătorilor adevărului ! Imprimare E-mail
Numele meu este Marius Nemțoc și locuiesc în orașul Galați din România. Am 31 de ani și până acum 10 luni, mai precis pe data de 4 aprilie 2001, eram un căutător rătăcit printre sutele de cărți care tratau modalități dintre cele mai variate pentru a atinge același scop: aflarea adevărului absolut.

Totul a început în 1998 când am citit o carte care avea să deschidă în conștiința mea o portiță interioară prin care am zărit cu uimire ( uimire care nu m-a părăsit nici până astăzi ) o licărire. Mai precis un amestec de bucurie și lumină de care până atunci nu fusesem conștient. Totul a durat circa trei luni, timp în care m-am agățat de această carte, recitind pasaje din ea în fiecare zi, sperând să retrăiesc momentele de extaz de la început, dar zadarnic. Căderea a fost dureroasă. Cotidianul m-a copleșit cu banalitatea lui, cu mediocritatea stărilor în care se găseau oamenii din jurul meu. Nimic nu a putut să-mi dea mângâiere, nici banii, nici oamenii, nimic. Devenisem un căutător.
Citeste mai departe...
 
Nicoleta Stoian, Braila, Romania - Catre toti cei care cauta in mod autentic adevarul Imprimare E-mail
Vine un timp in viata fiecaruia cand ne simtim obositi de toate aceste criterii si norme artificiale prin care ne comportam, prin care ne judecam pe noi si pe cei din jurul nostru. Vine o vreme in care ne dam seama de faptul ca trebuie sa se intample ceva mai mult in aceasta lume, ceva despre care nu stim , dar pe care-l putem simti la un nivel mai profund si despre care vrem sa aflam cat mai multe.

Acest lucru mi s-a intamplat cam cu sase ani in urma, cand treceam printr-o perioada grea a vietii mele - eu fiind Nicoleta, 21 ani, locuind in Romania. Cum va spuneam, in acea perioada simteam ca urma sa experimentez ceva foarte important, ceva care urma sa-mi schimbe intreaga perspectiva asupra vietii si sa-i dea un nou sens.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 8 din 10