Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow PUBLICATII
"Era Metamoderna" de Shri Mataji Nirmala Devi Imprimare E-mail
era_metamoderna_ebook_cover.jpg

Ediția în limba română a cărții Era Metamodernă scrisă de Shri Mataji Nirmala Devi, fondatoarea Sahaja Yoga, este acum disponibilă în format electronic de la Editura Virtuală și elefant.ro, iar in format clasic (hartie) de la domo.ro .

Cartea Era Metamodernă aduce o nouă perspectivă asupra problemelor actuale ale lumii, vorbind despre o percepție subtilă, dincolo de cea uzitată de către noi, oamenii moderni, prin propunerea de soluții noi, inedite, la probleme actuale atât de ordin economic și politic cât și spiritual.

Autoarea, doamna Shri Mataji Nirmala Devi, apreciată drept „Mesager al păcii” de către Ayatolahul Mehdi Rouhani al comunității musulmane șiite din Europa și drept „Avatar al timpurilor moderne” de către Claes Nobel (nepot al lui Alfred Nobel și președinte al United Earth), propune o cale spre edificarea unei societăți echilibrate și armonioase, în care transformarea și pacea se realizează mai întâi în interiorul fiecărui individ.

Cartea Era Metamodernă este la o a doua ediție în limba română, în anul 1999 fiind lansată prima ediție, urmată de o a doua în anul 2016. Este tradusă în 15 limbi străine și citită în peste 150 de țări.

Claes Nobel vorbind despre Shri Mataji Nirmala Devi: "Descoperirea lui Shri Mataji aduce o reală speranță umanității.”

 

 
Shri Mataji Nirmala Devi, "Journey Within : The final steps to Self Realization" Imprimare E-mail

Journey_within_cover.JPG ”Journey Within : The final steps to Self Realization” / „Călătorie interioară : Pașii ultimi către Realizarea Sinelui” este povestea evoluției noastre spirituale, atât la nivel individual, cât și colectiv. În mod egal învățătură și inspirație, cartea descrie modul în care am ajuns unde suntem astăzi, precum și următorii pași esențiali pe care îi avem de făcut.

Shri Mataji Nirmala Devi a ținut mai mult de 3000 de discursuri publice înregistrate, în întreaga lume. Fie că a fost vorba de o școală de țară, de o conferință medicală, de o întrunire a unor funcționari ONU sau de o sală comunală, mesajul său central a fost același: introspecție, evoluție, pace interioară și - cel mai important dintre toate -, realizarea/cunoașterea sinelui nostru real.

Cu umor și dragoste, ea deopotrivă a îndrumat și a ascultat. De la primele cuvinte ale cărții - „Tatăl meu a simțit că voi face un lucru foarte important în această viață”-, putem intui traiectoria acestei povestiri. Și vom ști de asemenea că avem în propriul destin aceeași măreție. Prin această carte Shri Mataji ne amintește de călătoria pe care o facem cu toții. Direcția acestei călătorii este întotdeauna aceeași: este o călătorie interioară.

Citiți mai departe pe blogul nostru.

 
Călin Costian, "Know Thyself" Imprimare E-mail
Know_Thyself_cover.JPG"Know Thyself" ("Cunoaște-te pe tine însuți") este o carte introductivă despre Sahaja Yoga, în limba engleză, apărută în iulie 2012. 

Cartea se adresează cu precădere celor care au început deja practica Sahaja Yogăi și își propune să îi ajute în asimilarea metodei și stabilizarea experienței lor prin informații sintetice referitoare la sistemul subtil al chakrelor și canalelor de energie. 

Lucrarea cuprinde de asemenea prezentarea unor cercetări științifice, experiențe personale ale autorului, precum și relatări ale unor întâmplări „miracol”. 

Un capitol substanțial, numit ”Testimonials of Enlightenment” (Mărturii despre Iluminare), cuprinde povestiri colectate de soția autorului de la sahaja yoghini din întreaga lume, despre cum și-au primit Realizarea Sinelui și au fost transformați de acest eveniment. 

Autorul, sahaja yoghin, s-a născut  la București și locuiește în prezent împreună cu familia la Dallas (Texas), în Statele Unite. El și-a primit Realizarea în Romania în 1990 și a avut privilegiul de a se afla în repetate rânduri în apropierea lui Shri Mataji. 

"Know Thyself" poate fi comandată pe lulu.com.
 

http://www.lulu.com/shop/calin-costian/know-thyself/paperback/product-20290087.html?redirect=1

 
Christopher Greaves, SOPHIA Imprimare E-mail
sophia_cover.jpg
Vă semnalăm aparitia pe Amazon a unei noi cărti de Christopher Greaves (Marea Britanie), în format tipărit si editie Kindle. Sophia  este o carte despre Iisus Christos, Mama Sa Maria si fundamentele religiei care a fost dezvoltată în numele Său, dintr-o perspectivă Sahaj. Autorul a ales să atribuie povestirea ce îi îmbracă mesajul lui Ioan, autorul celei de-a patra Evanghelii si al Apocalipsei, la bătrânete.
Cartea a fost scrisă pentru prima dată în anii ‘80 si publicată în traducere în limba rusă, în 1996. Prezenta editie revizuită si actualizată reprezintă prima sa publicare în limba engleză.
Postfata cărtii a fost sugerată chiar de către Shri Mataji, în timpul unei conversatii cu autorul, în 1989.
 
The Search For The Divine Mother, de Gwenaël Verez Imprimare E-mail
Distribuie pe Facebook

TheSearchForTheDivineMother_cover.jpgCartea lui Gwenaël Verez, The Search For The Divine Mother, dedicată de autor lui Shri Mataji Nirmala Devi, este acum disponibilă gratuit pentru iPad și poate fi descărcată și în format PDF accesând www.simplebookreader.com.

Coperta: William Blake, The Pity (1795) - Tate Gallery, London

Motto-uri:

“Cele mai multe religii vorbesc despre Dumnezeu la masculin.
Pentru mine, Dumnezeu este la fel de mult Mamă ca și Tată.
Pentru a ajunge la Dumnezeul Matern,
Trebuie să luăm drumul Inimii, al Iubirii... "


Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 14