Sahaja Yoga Romania

NEWSLETTER

Stiri Sahaja Yoga Romania


Primeste HTML?

Prima Pagina arrow Cercetari si beneficii
Cercetari si beneficii
Sahaja Yoga in tratamentul aritmiilor cardiace - articol in International Journal of Cardiology Imprimare E-mail

 turkish_article.php.jpg

 Un articol stiintific realizat in Turcia cu contributia sahaja yoghinilor Kenan Yalta, Nasir Sivri si Ertan Yetkin a fost acceptat de curand spre publicare in prestigioasa revista "International Journal of Cardiology". Articolul descrie efectele pozitive ale practicarii Sahaja Yoga asupra pacientilor cu aritmii cardiace.

Cititi articolul in limba engleza aici .  

 
Sahaja Yoga la Congresul Mondial de Medicina Integrata de la Colombo Imprimare E-mail
Distribuie pe Facebook

colombo_seminar.jpgOrganizat de Institutul Internațional Medicina Alternativa și The Open International University for Complementary Medicines (OIUCM), al 49-lea Congres Mondial de Medicina Integrata s-a desfășurat în perioada 12-14 noiembrie 2010, la Colombo, Sri Lanka.

Prof Dr. Sandeep Rai, Director de Cercetare și Dezvoltare al Centrului Internațional Sahaja Yoga de Cercetare și Sanatate din Mumbai, profesor si sef al Departamentului postuniversitar de Medicina din cadrul Institutului MGM de Stiinte Medicale din Mumbai, India, a prezentat o comunicare stiintifica privind „Efectele Sahaja Yoga în reducerea stresului si asupra bolilor legate de stres”.

Cititi mai multe pe blogul nostru.

 
Studiu Sahaja Yoga de referinta la Conferinta Internationala de Cardiologie - Mumbai, ianuarie 2010 Imprimare E-mail

dscn5496-1.jpg

  Shri Mataji ne-a revelat, inca din anii ’70, ca la nivel subtil, canalul central de energie, numit si Sushumna Nadi, reprezinta sistemul nervos parasimpatic.

Parasimpaticul relaxeaza. Cand energia Kundalini urca prin canalul central, ea intensifica activitatea parasimpaticului. Fenomenul nu a putut fi demonstrat concludent, intrucat pana acum nu a existat posibilitatea de a cuantifica activitatea parasimpaticului cu acuratete si veridicitate rezonabile.

Citeste mai departe...
 
Tratamentul ADHD prin meditatie (reportaj ABC News) Imprimare E-mail
 
Managementul stresului - partea a II-a Imprimare E-mail
 
<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 10